Onze Salestraining

Een salesopleiding met instant effect? Je company brand of onderneming boosten met straffe verkooptechnieken? Start2sell is niet 100%, maar 200% on top of sales. Ontdek het wie, wat en waarom van onze salestraining!

person

Who.

Starten in sales? De verkoopcijfers van je eigen zaak leven inblazen? Expert in je vak, maar geen idee hoe je je salesverhaal overtuigend vertaalt naar nieuwe klanten? Young potential, zelfstandig ondernemer of klaar voor een carrièreswitch? Start2sell organiseert salestrainingen voor iedereen die zijn of haar verkooptalent wil aanwakkeren, ontplooien en perfectioneren.
Je salestalent scherpstellen?

chat

What.

Vergeet complexe, outdated verkoopmodellen: sales is méér dan leuren in pak, das en aktetas. Salesexpert Bart Van den Eynde blaast het stof van het traditionele verkoopvak, vat de essentie samen in een hands-on salesformule en leert je succesvol closen tot ver buiten de muren van het klaslokaal. Concreet? Een hands-on salestraining in 3 fasen, 27 jaar ervaring in 540 minuten. Start2sell gaat ver voorbij de basics en biedt de beste salesopleiding van de markt.

Dé salesopleiding van 2020?

flight_takeoff

Why.

Of het nu gaat om meer leads, meer ervaring of meer inzicht in je eigen salesprofiel: Start2sell versterkt je kennis, skills en pitch met een verfrissende verkoopvisie. Door onze salesformule los te laten op pittige cases, ga je van prospect, naar lead naar klant. Een straffe claim die je samen met salestalent Bart waarmaakt, want na onze intensieve salestraining zet je niet alleen je merk, maar ook jezelf als verkoper sterker op de markt. Win-win!

Verkopen met succes, passie en drive?

Onze Salestraining

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x