About Bozzy

About Bozzy

Een ongelooflijke drive, een duidelijk doel en een flinke dosis durf. Selfmade salesman Bart Van den Eynde is koploper in het closen van deals. Met een ontembare passie voor verkoop en een neus voor creatieve salesoplossingen, vormt Bart het beredeneerde brein achter Start2sell.


>> Maak kennis met Bart Van den Eynde, zeg maar ‘Bozzy’

Van kleinzoon van een handelsreiziger…

Every great dream begins with a dreamer. Toen Bart als jonge telg de bloeiende verkoopcarrière van zijn grootvader ontdekte, kon hij niet wachten om ooit zelf zijn naam als verkoper waar te maken. De brieven die zijn grootvader ontving van tevreden klanten, leerden Bart één van zijn belangrijkste saleslessen: het maakt niet uit wát je verkoopt, maar wel hóe je verkoopt. Klanten persoonlijk benaderen, aanvoelen, inspireren en overtuigen, … Sales leer je niet op de schoolbanken, maar zit echt in je bloed.

“De appelsienen van mijn opa waren misschien niet de beste, maar zijn persoonlijk verhaal en overtuigingskracht werkten aanstekelijk. Oprechte passie die resulteerde in significante verkoopcijfers tot ver buiten de dorpsgrenzen!”

… naar salestalent met een duidelijke visie.  

Geïnspireerd en geïntrigeerd trok Bart van de hotelschool naar de marketing en van de bedrijfswereld naar de salestafel. De kneepjes van het vak? Die leerde hij op de baan, met een koffer vol verkoopwaar die hij gedreven van deur tot deur aan de man bracht. Met ruim 27 jaar ervaring is Bart vandaag als kopstuk van EGHT een vaste waarde in het verkoopvak, strak in het salespak en sterker dan ooit. Waardevolle skills die hij onder de noemer Start2sell met een zo breed mogelijk publiek wil delen!

“Onze salesvisie? Als we het kunnen, wordt het gedaan, als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Start2sell bundelt 27 jaar ervaring in 3 concrete salesmodules, zodat jij als verkoper sterker in je schoenen staat. Het is mijn missie om al mijn kennis door te geven.”

About Bozzy

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x